Over mezelf

Ik ben Hanne Van Hirtum (°1987). In 2010 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als psycholoog/ preventieadviseur psychosociale aspecten bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

Ik heb ruime ervaring in het individueel begeleiden van mensen die te kampen hebben met stress en burn-out gerelateerde klachten, conflicten op de werkvloer, traumatische gebeurtenissen. Verder heb ik 10 jaar ervaring in het beleidsmatig ondersteunen en het geven van opleidingen in kleine, middelgrote en grote bedrijven inzake psychosociaal welzijn.

In 2019 heb ik mijn eigen prakijk als psycholoog/coach opgericht. Een nieuw pad waarin ik mijn talenten volledig kwijt kan en met mensen kan werken op een manier die aansluiting vindt bij mijn persoonlijke waarden.

Mijn missie bestaat erin mensen te begeleiden om meer veerkrachtig in het leven te staan.
Hen te helpen ontdekken wat ze echt willen, volgens hun eigen tempo en hun eigen weg, zodat ze op een authentieke manier hun leven kunnen leiden. Daarnaast wil ik met mijn expertise organisaties ondersteunen en versterken in het nemen van concrete acties op vlak van mentaal welzijn.


Hanne Van Hirtum

Erkenning

Erkend als klinisch psycholoog door de Vlaamse Overheid
Erkend perfectionismecoach (OCP-coach)
Erkend stress en burn-out coach (VESB)
Hartcoherentiecoach
PSYCH-K® Facilitator

Erkenningsnummer psychologencommissie: 872123707
Ondernemingsnummer: 0727.935.114

Opleiding


Diverse bijscholingen rond: